nutrition

(redirected from Een)
Also found in: Dictionary, Thesaurus, Medical, Acronyms, Encyclopedia, Wikipedia.
See: sustenance
References in periodicals archive ?
In het eerste deel van mijn artikel presenteer ik reflecties over Adorno's veel geciteerde Auschwitzuitspraak--meestal uit haar semantische context gehaald--dat "na Auschwitz een gedicht schrijven [.
The police, she told Een Vandg, believe the claims and several people at the police station were pleased because they believed they had caught an important person.
Deze bezettingspastas op natuurlijke basis die een alternatief bieden op produkten als beton cire , tadelakt, tegels en verf
It is the second time EEN and Newcastle Science City have teamed up to provide businesses with a commercialisation workshop.
CPI has launched the regional EEN in partnership with regional development agency One NorthEast.
Later is Sekai en die ander lede van die MDC-leierskap een vir een in die aanklagkantoor ingeroep waar hulle herhaaldelik onder die aapstert (sweep) van die skobbejakke se aanhoudende geslaan deurgeloop het.
This book has to my mind succeeded in doing what the author intended, namely to cause 'een aanzet tot verder denken, een reflectie op schijnbaar vanzelfsprekende zekerheden, een vonk in de passionele bezigheid [van] geschiedschrijving' (262).
Grote en kostbare technologische projecten, hoe complex ook, zijn slechts het resultaat van het toepassen van diepe wetenschappelijke inzichten van kleine groepen toegewijde onderzoekers of alleen werkende wetenschappers die vaak in een isolement werken.
Hij blijkt een moslimman die ik dus met een parmantig "bismillah" verwelkom.
Die honde word stewig een hulle leibande vasgehou en ons fluister as ons met mekaar wil preet wanneer ons met donkermaan die veld in stap om die hase te gaan soek wet groot skede op die boer se plaas aanrig Dit is die begin van die plantseisoen, maar vanneg trek 'n koel luggie wat ons gou aan die lyf voel.
Een, Yuudaayaa naa, ellaa b-haw yawmaa laa hweeth bamdeetaa.