lucrari

See: gain
References in periodicals archive ?
Contact : Departament Achizitii Minerit-Serviciul Achizitii Lucrari Minerit
Delibas, Optica si Spectroscopie: lucrari practice (in Romanian), "Alexandra loan Cuza" University Publishing House, Iasi (1986).
34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, Monitorul Oficial nr.
Comitete internationale de cercetatori rau-intentionati au fost formate si aceste comitete organizeaza si conduc conventii internationale, unde numai cei care sunt de accord cu ei sunt admisi sa prezinte lucrari, indiferent de calitatea acestora.
34 ("secundus titulus quo in hoc cambio lucrari potest, est maior aestimatio pecuniae in loco, ubi datur quam ubi redditur").
Restaurarea citorva biserici de lemn din Maramures, Monumente Istorice Studii si Lucrari de Restaurare 1967/2: 133-49.
In scurt timp, fiind "inteligent, foarte muncitor si foarte ordonat in lucrari, a stiut sa se puna la curent cu situatia si cerintele noului serviciu, dovedind mult tact si abilitate" (13).
Implementing agency : Lucrari Drumuri si Poduri Dambovita SA
Vezi si varianta in limba engleza a acestei excelente lucrari, When empire meets nationalism.
Printre realizarile mandatului sau se numara: infiintarea Muzeului de arte nationale, executarea unor reproduceri, de catre studentii arhitecti, dupa marile lucrari arhitecturale, picturale si sculpturale ale artei romanesti care "ar trebui sa fie elementele cele mai insemnate pentru constituirea unei arte nationale" (63).
Lyotard devine foarte cunoscut in urma publicarii, in 1979, a unei lucrari de mica intindere, dar deosebit de penetranta prin acuratetea tezelor enuntate si prin consistenta sustinerii argumentative a acestora: Conditia postmoderna.