lucrari

See: gain
References in periodicals archive ?
In scurt timp, fiind "inteligent, foarte muncitor si foarte ordonat in lucrari, a stiut sa se puna la curent cu situatia si cerintele noului serviciu, dovedind mult tact si abilitate" (13).
Ajunsa la a sasea editie, antologia prezinta, in partea de inceput, lucrari sau cronici in diferi0te limbi (engleza, franceza, albaneza, spaniola, chineza, romana) despre paradoxism sau aplicatiile sale, folclor paradoxist, glume, paradoxuri matematice si geometrice, imagini din realitatea paradoxista pe care o traim.
Inainte de 1989, multe lucrari de istorie a bisericii ortodoxe romane, ca si cele ce vizau aspecte institutionale ale evolutiei bisericii catolice, au abordat dialogul interreligios intr-o maniera dogmatica, prezentand unitatia si demersul istoric al greco-catolicilor de pe pozitii unilaterale, alte lucrari isi polarizeaza atentia pe prozelitism, iar o alta categorie, poate cea mai insemnata, neglijeaza un aspect esential si anume, prezentarea intr-o maniera obiectiva a aproape trei sute de ani din Istoria Transilvaniei.
For The Attention Of: Birou Achizitii Echipamente, Sisteme Si Lucrari
Contact : Directia Servicii Suport-Serviciul Achizitii Lucrari Servicii Pt.
Contract award notice: Executie lucrari de reabilitare/sistematizare/optimizare sistem distributie si infiintare distributii noi gaze naturale.
Contract award notice: Furnizare Emulsie bituminoasa EBCR 65 utilizata la lucrari de intretinere drumuri.